"Со повеќе од 30 години присутство на пазарот, нашата компанија е пример за квалитетен и одржлив начин на работа. Нашите клиенти и нивните потреби се приоритетите за кои се залагаме и причината заради која сме синоним за квалитет повеќе од 30 години!"


Нашата цел е да ги обезбедиме најдобрите решенија за вашите потреби на квалитетен начин, нешто што досега сме постигнале со помош на Hofmann уредите за балансирње на тркала, монтажа и демонтажа на пневматици, центрирање на предница, лифтови и тестирање.

ravaglioli
Ravaglioli S.p.A

stahlwille
STAHLWILLE

laser labs
LaserLabs

Уреди за балансирање на тркала
General Repair, High Volume, Premium Service
geodyna by Hofmann
Уреди за центрирање
Premium Wheel Alignment tools from Hofmann
geoliner by Hofmann
Уреди за демонтажа на пневматици
General Repair, High Volume, Premium Service
quadriga by Hofmann
Лифотви
Hydraulic, Alignment and Service Lifts from Hofmann
quattrolift by Hofmann
Autoinstrument Company Motto
MS Manager
Менаџер на Маретинг и Продажба
За да успееме да го задржиме квалитетот на нашите продукти и нашиот сервис најважна е комуникацијата со нашите клиенти. Отворената комуникација е една од нашите најголеми вредности и затоа според мене, најдобриот маркетинг е задоволен клиент.
Патентираниот автоматски Power Clamp™ систем овозможува прилепување на тркалото со константа сила со што се намалува можноста за грешка.
Намалување на процесот на работа за 30%  со задржување на истото ниво на прецизност.

Со допир на фелната со geodata™ се внесуваат димензиите на истата.
Ласер кој точно одредува тежина на тегот за балансирање и неговата локација на поставување.
Патентираната иновативна технологија која го оптимизира моментот аплициран врз тркалото и притоа автоматски ја одредува брзината на ротација
Иновативниот систем за монтирање и демонтирање без рачки овозможува лесно работење со сите типови на пневматици, вклучувајќи ги и RFT, UHP и нископрофилните.
Електромеханичко прицврстување на тркалото со константа сила на прилепување
Алатка која овозможува поврзување на целата опрема. Со asanetwork сите релевантни информации се достапни на сите уреди опремени со овој софтвер.
Автоматско и бесконтактно одредување на ширината на фелната со поголема прецизност и 30% побрзо од рачниот начин на работа.
Директно вбризгување на компримиран воздух за брза инфлација на пневматиците и вграден  24 литарски резервоар
Позиционирање на тегови за балансирање позади краците на фелната за поубав изглед и прикриеност од надворешната страна
Иновативен систем за мерење со висока прецизност и повторливост.

Речник