Отворени работни позиции:
Сервисер
Потребни квалификации:
• Диплома за завршено средно училиште
• Возачка дозвола Б-Категорија
Предности:
Релевантно искуство во областа на калибрација или механика, познавање на англиски јазик, познавање од областа на електрониката.